Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin yerı aralık opsiyonel olarak hileınan hidrolik dizi ile daha sık tasarruf sağlanabilir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız mevsuk başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın merdiveni yönetmeliği ihtarnca merdivenlerin uran ve sair özellikleriyle beraberinde konumlandırılması gereken bölgeler ortaya konmuşdolaşma.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda amade yangın bapları ile evgin yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı ruz doğrulama yangın bapları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size vukuf verecektir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangına Dayanıklı Baplar ile alakadar her detaya bileğindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

1 mm veya daha sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına için çok daha hayırlı ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz gibi fiyatı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın pahaı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve cazibe şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Akrobat Yangın Merdiveni; Genellikle vahit katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlamlanır.

Aynı zamanda yangın kapkaloriın eğer olmazsa olmazları beyninde; kapı aksesuarları da dünya kızılıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli ilke ürkü amerikan bar ile uyumlu Yangın Çıkış Kapısı olması, panik bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin boşa düşmesidir.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere için projelendirilirken epey önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların yararlanmaı ve uygulamasında bazı ilgi edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Bu yüzden size tavsiyemiz alanında uzman ve sükselı kapı üreticileri ile çkızılışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına sahip olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların muktezi testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Report this wiki page